Sens Unique

Sens Unique - Band

Sens Unique

Sens Unique staat scherp. Hun eerste EP (Envie, 2011) zorgde voor lovende reacties op vele fronten: occasionele airplay op nationale radio’s, Talent in de kijker in Fnac en een mooi palmares aan festivals en concerttempels. Dit vijftal gaat voluit voor een feestelijke mix van rock, folk en chanson française met weerhaken. Genoeg truken in de mouw dus voor een volledig nieuw album.

Een macabere liefdesballade, een tango in de woestijn, een geschilderde wals: ze vertalen de overlevingsdrang van de zoekende ziel. A la mode en toch très unique. Live ontaarden de songs in energetische killers zonder standbymodus of chansons met kippenveloptie. Een sexy basriff of rauwe stem bewijzen dat Frans ook best brutaal kan zijn. Wedden dat ook u niet genoeg kan krijgen van dit werelds feestje? Encore!

Bezetting: zang, gitaar, accordeon, viool, bas, drum
Airplay: Radio 1, StuBru, Radio 2, Equinoxe FM, Radio Air Libre, Panache FM, Radio Scorpio, UrGent FM,...
Palmares: Kultuurkaffee, ‘t Folk Dranouter, Rallye Chantons Français, Willrock, Ritscafé, Na Fir Bolg, Stuk, Crisisfestival, Colorafestival, Schil on Stage, Beleuvenissen, Les Anthinoises, Kortrock, Cultuurmarkt van Vlaanderen, Libertadfeesten,...

sensunique.org - © 2003-2017